Ankara En Güzel Hürel'den Görünecek

Mamak Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçenin görünümünü değiştirmeye devam ederken, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de Ramazan ayının yoğunluğuna rağmen tüm yatırımları yerinde inceleyerek bilgi alıyor.

Belediye Haberleri 26.07.2013 01:02:47 0
Ankara En Güzel Hürel

Mamak Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçenin görünümünü değiştirmeye devam ederken, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de Ramazan ayının yoğunluğuna rağmen tüm yatırımları yerinde inceleyerek bilgi alıyor. Akgül, Hürel Mahallesi’nde 27 bin metrekarelik alanda yapımı sona yaklaşan rekreasyon alan çalışmasını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Mamak’a önemli ölçüde yeşil alan kazandırdıklarını kaydeden Akgül, çalışmanın Ankara’nın birçok yerinden görülebileceğini kaydetti. Yapımı yüzde seksen seviyesine ulaşan inşaatın yürüyüş yolları ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Akgül, merdiven kulelerinin ve kıl çadırının yapımlarının tamamlandığını söyledi. İlçenin her yönünü güzelleştirecek ve kent estetiğini öne çıkaracak önemli çalışmaları birer birer hayata geçirdiklerini belirten Akgül, rekreasyon alanının hem görsel açıdan hem de oturma, eğlenme, dinlenme ve yürüme gibi faaliyetlerle halkın ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

  

Mamak Nefes Alıyor

Mamak’a yeni bir rekreasyon alanı daha kazandıran Mamak Belediyesi ilçeye nefes aldırıyor. Osmanlı padişahlarının oturup istişare ettikleri çadırlardan esinlenerek yapılan kıl çadırı, seyir terasları, merdiven kuleleri, mini amfi ve birbirinden güzel mekânların yer alacağı alan, sadece çevre halkının değil tüm Ankaralıların rahatlıkla geleceği, şehir manzarası eşliğinde dinlenebileceği keyifli bir mekân olacak. Alanda ayrıca Anadolu bahçesi, 350 metre koşu yolu, 550 metre yürüyüş yolu, 260 ve 70 metrekare çocuk oyun alanları, 150 metrekare fitness alanı yer alıyor.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10920,06%0,19
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,03% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2452,72% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3936,13% -1,58